Asuntomessut lähestyvät

Tuusulan Asuntomessut alkavat 3.8.2020 ja jatkuvat aina 30.8. asti. Meidän tonttimme sijaistee Pikkukarhunkierron loppupäässä puiston laidalla. Puiston nimi meidän kohdallamme on Pikkukarhun niitty ja sinne on istutettu monenlaisia hyötykasveja – raparperi ja ruohosipuli oli helppo tunnistaa, mutta taitavammat viherpeukalot tunnistavat varmasti laajan kirjon erilaisia hyötykasveja.

Alkujaan tulimme valituksi peruutustontille heinäkuun lopussa ja rakennusluvan saimme lokakuussa 2019. Meillä oli selkeä visio siitä millaisen talon tontille haluamme rakentaa ja miten sisustustyynyt ovat kauniisti ojossa messujen alkaessa. Syyskuussa ja marraskuussa pääsisimme viettämään tärkeitä perhejuhlia uudessa juuri valmistuneessa kodissamme. Olimme harkinneet ja suunnitelleet rakentamista yli kaksi vuotta ja vihdoinkin palaset loksahtivat kohdilleen. Asuimme alle 2 km päässä messualueelta, joten aluekin on meille tuttua.

Pian tulee kuluneeksi vuosi siitä kun saimme tietää asuntomessutontista ja 10 kuukautta siitä kun saimme rakennusluvan – messujen alkuun on nyt alle kuukausi. Messujen kohdenumeromme viisi, aivan kierron alkupäässä, ei komeile Dekon, TM Rakennusmaailman tai puutarhalehtien palstoilla. Aktiivinen Instagram-tilimme @villaville2020 on ja pysyy aktiivisena, mutta tässä vaiheessa sanomme sen ääneen. Kotimme ei valmistu asuntomessuille. Kohdetta numero viisi ei ole.

Kaikki viestit ovat tervetulleita

Emme katoa minnekään, täällä ollaan edelleen. Instagram-viestit ja kommentit kilahtavat meidän molempien puhelimiin – kaikki viestit ovat tervetulleita. Luemme ja vastaamme niihin mielellämme ja jatkamme aktiivista postaamista. Vielä on matkaa siihen, että pääsemme pöyhimään sisustustyynyjä, mutta sekin päivä vielä koittaa.

Kulunut vuosi on ollut superkiireinen, se on vaatinut voimia ja energiaa enemmän kuin osasimme kuvitellakaan ja siksi tämän blogin kirjoittamien on jäänyt alkuinnostuksen jälkeen tauolle. Laitetaan uusi vaihde päälle blogin suhteen ja summataan kokemukset yhteen. Rakentaminen jatkuu meillä vielä pitkään, tosin Asuntomessujen aikana rakentaminen ei onnistu huoltoaikoja lukuunottamatta.

Ihanat Asuntomessut tulossa

Lämpimästi tervetuloa Tuusulaan ja Asuntomessuille. Aivan ihania kohteita ja sisustuksia on luvassa ja nostamme hattua kaikille ammattilaisille ja rakentajille, Asuntomessuorganisaatiolle ja Tuusulan kunnalle. Nautitaan Asuntomessuista ja aivan ihanasta miljööstä, joka Rykmentinpuiston Puustellinmetsään on rakennettu.

Odotamme innolla näkevämme erityisesti kohteet Sievitalo Kultakoivu, Duplio Aalto, Finnlamelli Linnamajuri, Omatalo Kulma sekä Honka Huomen. Myös Jämerän TownHouse -talot ovat mielestämme mielenkiintoisia. Astetta erilaisempaa rakentamista edustaa Villa Mikael, joka on rakennettu täysin esteettömäksi raffilla designilla ja modernilla tekniikalla.

Kesäterkuin
Perhe Aaltonen
Pikkukarhunkierto 26
04300 Tuusula
villaville2020@gmail.com

VillaVille
 

VillaVille on nelihenkisen perheen rakennusprojekti. Asuntomessurakentajiksi ryhdyimme, kun messujen alkuun oli alle vuosi aikaa. Luvassa on siis vauhdikas vuosi. Arkkitehtinämme on asuntomessukonkari Jukka Ulvinen. Seuraa meitä Instagramissa @villaville2020

>